Vind dé beste verhuizer in jouw regio

Vergelijk offertes voordat je beslist en bespaar tot 40%!

Start verhuisoffertes

Vergelijk 6 verhuizers in jouw regio

Stap 1. Jouw verhuizing aanmelden

Vul jouw postcode in en beantwoord een paar eenvoudige vragen. We verzamelen op die manier alle informatie die we van je nodig hebben. Dat duurt maximaal één minuut.

Wij sturen jouw aanvraag door naar een selectie van onze 600+ aangesloten gecertificeerde verhuisbedrijven. Daaruit selecteren we vijf bedrijven bij je in de buurt met een scherp aanbod.

Stap 2. Vergelijk de beste verhuisbedrijven

Jij ontvangt tot 6 gratis verhuisoffertes van ervaren en gecertificeerde verhuizers. In de offerte lees je precies wat het verhuisbedrijf voor je zal doen en wat de kosten daarvan zijn.

Bovendien voegen we reviews voor je toe, als extra informatie. Dankzij de meerdere offertes bespaar je eenvoudig tot 40% op de kosten: dat is nog eens vrolijk verhuizen.

Stap 3. Kies de beste deal met Moving.nl

Kies het verhuisbedrijf waar jij het beste gevoel bij hebt, of waar de prijs het best past bij jouw verhuiswensen. We maken het jou makkelijk en zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt.

Moving doet voor jou het werk. Wij matchen het juiste verhuisbedrijf aan jouw verhuisaanvraag en regelen het contact. Zo weet je zeker dat er op de dag van de verhuizing ervaren verhuizers voor je klaarstaan.