Home » Verhuiskosten

Verhuiskosten

bespaartips verhuizen

Bespaartips Verhuizen

Het is meer dan normaal dat je wilt besparen op de kosten tijdens je verhuizing. Het leven is tegenwoordig al duur genoeg, dus waarom zou je nou meer gaan uitgeven dan nodig is? Probeer tijdens het denken aan besparen ook rekening te houden met de verschillen van de prijzen in je aangevraagde offertes. Als de prijzen hoger liggen komt het vaak door de garanties die… Lees verder »Bespaartips Verhuizen

Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Welke kosten komen er allemaal bij een verhuizing kijken en waar bestaan deze uit? Een verhuizing kan veel stress opwekken en is vaak tijdrovend. In de meeste gevallen is er extra verhuismateriaal nodig en moet bijvoorbeeld plotseling ook een verhuislift ingehuurd worden. Je kunt natuurlijk zelf bepalen wat je wel of niet uitbesteed. ALs je verhuizers inhuurt heb je wel het voordeel dat ze ervaring… Lees verder »Wat kost een verhuizing met een verhuisbedrijf?

Zelf verhuizen of verhuizers inhuren?

Dé vraag der vragen voor een verhuizing is; ga ik de verhuizing zelf doen of huur ik een verhuisbedrijf met verhuizers in? Om deze vraag voor jezelf te beantwoorden is het belangrijk om naar het grotere plaatje te kijken. Er komt zoveel meer kijken bij een verhuizing dan alleen je spullen inpakken en deze naar je nieuwe woning te vervoeren. Een vaak gemaakte fout is… Lees verder »Zelf verhuizen of verhuizers inhuren?