Home » Verhuisplanning

Verhuisplanning

Stappenplan Verhuizen 2021

Wat men vaak vergeet is dat er een hoop komt kijken bij een verhuizing. Wat goed kan helpen is een nauwkeurige planning. Het beste is om een duidelijk stappenplan erbij te houden, zodat je al je spullen makkelijk heen en weer kunt verhuizen. Volg daarom het volgende stappenplan en laat je verhuizing zo soepel mogelijk verlopen.  

Verhuizen & Stress Top 10

Je gaat verhuizen: en dat geeft stress. Er komt van alles bij kijken en als je niet oppast is het op het laatste moment ineens heel hectisch. De lontjes worden korter en voordat je het weet sta je naar elkaar te roepen dat de ander het dan zelf maar moet uitzoeken. Verhuisstress bij verhuizing Verhuisstress onderzoek laat zien dat het vaak gaat om dezelfde stressfactoren.… Lees verder »Verhuizen & Stress Top 10

Verhuizen Checklist 2021 (+PDF)

Benodigde tijd: 5 minuten. Checklist verhuizen: 8 duidelijke stappen: 1. Zodra je het koop- of huurcontract hebt getekend Verzamel bouwtekeningen en plattegrondenZorg dat de hoogte-, de lengte- en de breedtematen erop staan, om het huis in gedachten alvast in te richten met je nieuwe meubels. Meet ramen en deuren opZorg dat je weet wat er doorheen past, en wat eventueel niet (dus wat er uit elkaar… Lees verder »Verhuizen Checklist 2021 (+PDF)

Verhuizen met kinderen of huisdieren

Ga je verhuizen en heb je kinderen of huisdieren? Dan is de verhuizing niet alleen voor jou spannend, maar óók voor hen! Een verhuizing vereist natuurlijk al een goede planning en extra aandacht, maar met kinderen of huisdieren nog veel meer. Zij passen zich beide wel makkelijker aan dan je denkt, maar dan moeten zij wel goed door de verhuizing heen worden geholpen. Jij bent… Lees verder »Verhuizen met kinderen of huisdieren

Wat te regelen bij verhuizing?

Het is een spannende tijd voor je, want je gaat verhuizen! Wat nu? Om te beginnen moet je weten dat er een aantal zaken zijn waar je op tijd mee kunt beginnen. Zet eerst alles globaal voor jezelf op een rij. Heb je hier misschien tips bij nodig? Check dan alvorens te beginnen onze stappenplan verhuizen. Heb je na het lezen van onze stappenplan nu… Lees verder »Wat te regelen bij verhuizing?