Home » Blog » Wat te regelen bij verhuizing?

Wat te regelen bij verhuizing?

Het is een spannende tijd voor je, want je gaat verhuizen! Wat nu? Om te beginnen moet je weten dat er een aantal zaken zijn waar je op tijd mee kunt beginnen. Zet eerst alles globaal voor jezelf op een rij. Heb je hier misschien tips bij nodig? Check dan alvorens te beginnen onze stappenplan verhuizen. Heb je na het lezen van onze stappenplan nu een beetje een idee van hoe en wat? Dan kun je nu beginnen met het maken van een lijstje voor jezelf, zoals bijvoorbeeld onze to do list verhuizen. Het erbij houden van zulke lijsten tijdens een verhuizing voorkomt vergissingen en daarom ook onnodige stress. Zo kun je makkelijk alles een voor een afvinken!

Nu zijn de vragen die je jezelf misschien eerder in paniek heb gesteld, zoals: ik ga verhuizen wat moet ik regelen als of ik ga verhuizen wie moet ik inlichten? dan ook al beantwoord en hoef jij alleen nog maar te beginnen!

Verhuizen & Energie; gas water licht regelen

Er zijn veel administratieve zaken die je alvorens kunt regelen. Dit zijn zaken als bijvoorbeeld je verhuizing doorgeven bij de gemeente en diverse instanties. Gas/water en elektra opzeggen in je oude woning en tevens ook weer afsluiten voor je nieuwe woning. Want je wilt natuurlijk wel direct aangesloten zijn! Zoals je kunt zien zijn dit allemaal kleine, maar toch erg belangrijke zaken die geregeld moeten worden om onnodige problemen te voorkomen.

De verhuizing zelf regelen

Naast deze administratieve zaken zijn er ook de praktische zaken waar je aan moet denken vóórdat je begint met het plannen van je verhuizing. Want heb jij eigenlijk al nagedacht hoe je de verhuizing gaat uitvoeren? Ga je dit zelf doen of wil je het uitbesteden en een verhuisbedrijf inhuren? De kosten bij het inhuren van een verhuisbedrijf liggen misschien wat hoger, maar het kan je tegelijkertijd zoveel werk uit handen nemen! Het is erg moeilijk om je zo op onze pagina een kostenindicatie te geven met de prijzen van verhuisbedrijven, want deze verschillen nogal. Dit heeft niet alleen te maken met jouw persoonlijke wensen, maar het heeft ook te maken met het verhuisbedrijf.

Wil je een duidelijke en persoonlijke indicatie van de kosten? Vraag dan online gratis verhuisoffertes aan bij meerdere verhuisbedrijven in jouw regio, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *