Home » Verhuisplanning

Verhuisplanning

Stappenplan Verhuizen; Een Waterdichte Verhuisplanning

Wat men vaak vergeet is dat er een hoop komt kijken bij een verhuizing. Wat goed kan helpen is een nauwkeurige planning. Het beste is om een duidelijk stappenplan erbij te houden, zodat je al je spullen makkelijk heen en weer kunt verhuizen. Volg daarom het volgende stappenplan en laat je verhuizing zo soepel mogelijk verlopen.  

Verhuizen: stress top 10 om te vermijden

Je gaat verhuizen: en dat geeft stress. Er komt van alles bij kijken en als je niet oppast is het op het laatste moment ineens heel hectisch. De lontjes worden korter en voordat je het weet sta je naar elkaar te roepen dat de ander het dan zelf maar moet uitzoeken. Stress top 10 bij verhuizen Verhuisstress onderzoek laat zien dat het vaak gaat om… Lees verder »Verhuizen: stress top 10 om te vermijden

Verhuizen checklist: het complete overzicht (+PDF)

Benodigde tijd: 5 minuten. Checklist verhuizen: 8 duidelijke stappen: 1. Zodra je het koop- of huurcontract hebt getekend Verzamel bouwtekeningen en plattegrondenZorg dat de hoogte-, de lengte- en de breedtematen erop staan, om het huis in gedachten alvast in te richten met je nieuwe meubels. Meet ramen en deuren opZorg dat je weet wat er doorheen past, en wat eventueel niet (dus wat er uit elkaar… Lees verder »Verhuizen checklist: het complete overzicht (+PDF)

Wat te regelen bij verhuizing?

Het is een spannende tijd voor je, want je gaat verhuizen! Wat nu? Om te beginnen moet je weten dat er een aantal zaken zijn waar je op tijd mee kunt beginnen. Zet eerst alles globaal voor jezelf op een rij. Heb je hier misschien tips bij nodig? Check dan alvorens te beginnen onze stappenplan verhuizen. Heb je na het lezen van onze stappenplan nu… Lees verder »Wat te regelen bij verhuizing?

Zelf verhuizen of verhuizers inhuren?

DĂ© vraag der vragen voor een verhuizing is; ga ik de verhuizing zelf doen of huur ik een verhuisbedrijf met verhuizers in? Om deze vraag voor jezelf te beantwoorden is het belangrijk om naar het grotere plaatje te kijken. Er komt zoveel meer kijken bij een verhuizing dan alleen je spullen inpakken en deze naar je nieuwe woning te vervoeren. Een vaak gemaakte fout is… Lees verder »Zelf verhuizen of verhuizers inhuren?